Besiktas Fun Clup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Besiktas Fun Clup

Besiktas İle Herşey Burda

AnasayfaHoşgeldinizLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Tabu Oyun Notlari
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından qWeRTyScreaM Paz Ağus. 09, 2009 9:27 pm

» raidanraidan
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından raidan Cuma Tem. 24, 2009 9:49 pm

» Bjk ResmLeri ...... Karışık
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından  Çarş. Haz. 10, 2009 3:00 pm

» Aramıza Yeni Katılan Arkadaşlar Burda Kendinizi Tanıtabilirsiniz
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından dişi_kartal_50 Paz Mayıs 31, 2009 1:49 pm

» Laz Virüsü
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından çarşili C.tesi Mayıs 23, 2009 8:36 am

» mesajlaşmak isteyenler gelsin
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından çarşili C.tesi Mayıs 23, 2009 8:10 am

» OoOo_ResmLer_oOoO
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından johnreno Cuma Ara. 19, 2008 7:34 pm

» YENİ PAYLAŞIM SİTEME SİZLERİDE BEKLERİM
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından qWeRTyScreaM Cuma Ara. 05, 2008 6:38 pm

» Tembel öğrenci Sözlüğü
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimetarafından WiLdBoY C.tesi Kas. 29, 2008 11:16 pm

En iyi yollayıcılar
qWeRTyScreaM (140)
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_vote_lcap****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_voting_bar****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_vote_rcap 
WiLdBoY (30)
****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_vote_lcap****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_voting_bar****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_vote_rcap 
_TheCaneR_ (16)
çarşili (8)
BozTürk (4)
NoName (3)
TuRGuTaLP (2)
raidan (1)
DRuMLiNe (1)
johnreno (1)

****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___****

YazarMesaj
qWeRTyScreaM
Admin
qWeRTyScreaM

****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** Empty
MesajKonu: ****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___****   ****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** I_icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 8:12 pm

karizma nickler
нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη...!!!!

нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк

яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує "şєутαη ιşι" ∂ιуєηℓєя.¢єναρ νєяιη :"şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?"

уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσя..уιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσя..вєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєя..уιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя...

"єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz" вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя

уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!!

вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм

вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм...

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑

:::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!:::

"уüяü нαℓα ηє ∂ιує σуυη∂α σуηαşтαѕıη ƒαтιн'ιη ιѕтαηвυℓ'υ ƒєтнєттιğι уαşтαѕıη!"

нιçвιя уüz güzєℓ ∂єğιℓ ѕєηιη уüzüη∂єη...

....çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη....

:::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαη,öη¢є ∂üşмαηı σℓ:::

●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•

вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι...

уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм

ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя

ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує

нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк...

:::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя:::

ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___**** Wink

ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη

●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●•

ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм öηℓєя∂єη уєя кαρıρ gözüηü кαℓвιмє вєкℓιуσяυм
αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι

:::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя:::

"нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк" αℓıη уαzıм σℓ∂υ..

...gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!...

нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz....

вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує

нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα ...

вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є..

нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..

..ηєуι єякєη уαşα∂ıуѕαм, нєρ σηα gєç кαℓıуσяυм..

вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн.. νє "αşк", уєя∂єη göğє вσş !!

αятıq ∂αуαηαмıуσяυм єѕкιѕι qιßι ѕєω∂ιм αмα тєякιℓ∂ιм qözуαşℓαяıм ∂υямαк ßιℓмє∂ι кαℓßιм ѕιℓ∂ιкℓєяιηι ѕιℓємє∂ι ηє∂єη'ιηι ßιℓмєк ιѕтєямιѕιη ؟

1 gιяℓ, 1 ¢яу нєєууσσσ α∂αмıм тнιѕ ιѕ му ѕтуℓє...

düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı

vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.

нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи

вüтüи αyиαLαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizLiк göяdüğüм…

αииє вєи мαиyαк oLduм

yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…

yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!

yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα

sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:

yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα

Ayrılık Nickleri
» Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğunda,ne kadar istesemde arayamadım,istemediğini düşünerek.Sanki anlamsız olan her şey beni buldu sensiz.Benim icin mutluluğun anlamı sensin,sensiz mutluluk sensiz huzur olamaz inan.Dön ve bana hayat ver,ben bitmeden beni bul.Hic bir şey icin ne olursa olsun mecbur değiliz ayrılığa"GÜZELıM...Asla unutulmadın..

» Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı .sen benim eş ruhumsun unutmuş olsan hissederdin unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin.seni görmek için geri geldim sen gideli çok olmuş nereye gidersen git çantanda bi resmim aklında gülüşüm olsun ben seni gerçekten sevdim bitmez demiştim ((bitmedi))

» Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

» Seni yüreğimin derinlerine attım.Üzerine Çelik kapilar kapattım. Beni öyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum. Sen cezani kendi kendine verdin.

» Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama bensana hala elsallıyorum...

» Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENı SEVıYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine şimdi de ağlıyorum SEVDığıM ama sana değil bir kalemde sildiğin AşKIMIZA ağlıyorum SENı SEVDığıM için özür dilerim

» Sensiz geçen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu. Güneş doğmaz,günler geçmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz geçmez oldu ay yüzlüm.

» Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa ımzayı Atan Kalemin Rengidir."ınsanın Kendisi"

» Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedim...bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim....şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM...onun için en son dileğim seni son kez ölmeden göreyim....

» Seni sevdim ne yazık ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm. Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim...

» Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu.

» Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin (......)

Beşiktaş Nickleri
» Basın öne egılmesın aldırma kartal, aldırma.en büyük sen degılmısın aldırma kartal, aldırma kartal aldırma...

» yakışır sana yakışır, sana şampıyonluk yakışır, sen alemde teksın, değışılmezsın, beşıktaş sen bızım herşeyımızsın!

» besıktas dıyerek sana yüz vurduk, sıyahın yanına beyazı koyduk, yıllardan berıdır hep senın olduk besıktas sen bızım her seyımızsın ..

» bazen hüzün, bazen kader senın sevgın bır ömre bedel.beşıktaş sen bızım herşeyımıssın.

» gun dogdu hep uyandık stadlara dayandık besıktasın ugrunada bayraklara donandık semtımız erkek semtı asık eder herkesı uzerımde eksılmesın bayragımın golgesı ıste bız kotu gunde hep omuz omuzayız ovunmek gıbı olmasın bız karakartallıyız.

» semtımız erkekler semtı, aşık eder herkesı, üzerımden eksılmesın bayrağımın gölgesı, ışte bız kötü günde hep omuz omuzayız, övünmek gıbı olmasın bız karakartallıyız...

» yıllarca kahrolsak dertten kederden!! Bılsekkı kellemız kopar bedenden!! Askımız harbıden hemde derınden!! Asla vazgecmeyız besıktas senden!!

» delıkanlı adam renklı takım tutmaz?beşıktaşım sen bana babamdan kalan mıras değıl oğluma olan borcumsun...

» övünmekte çok haklıyız çünkü beşiktaşlıyız. .

» karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

» bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı... !

» erkek adam renkli takım tutmaz...

» beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

» ne para ne araba nede manita en büyük aşkımız b j k !!!

» hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız..

» yagmurlu bir günde görmüştüm seni. Üstünde çubuklu formalar vardı. O anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki...

» beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin, gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaz geçersek, allah belamızı versin.
https://bjkfunclup.yetkinforum.com

****___HeR-TüRDeN-MsN-NiCKLeRi___****
1 sayfadaki 1 sayfası