PhotoArtist 2
Tanıtım:
PhotoArtist, resimleriniz üzerinde çok hoş, eğlenceli ve hatta sanatsal çalışmalar yapabileceğiniz bir programdır.
Türkçe dil desteği sayesinde bu güzel programı daha da kolay kullanabilirsiniz.
Programın arayüzü de oldukça hoş ve kolay bir kullanıma sahip. Bu sayede hızlı ve değişik çalışmalar yapabilirsiniz.
Elinizde bulunan resimleri muhteşem sanat eserleri haline getirmek artık çok kolay. Öyle karmaşık, çetrefilli programlarla uğraşmak yerine, böyle basit programlarla daha kolay ve hoş çalışmalar ortaya koyabilirsiniz.
Programı çalıştırdığınızda örnek olarak gelen resim üzerinde hünerlerinizi sergilemeye başlayabilirsiniz. Fırça boyutunu kolayca ayarlayabilirsiniz. Bu sayede ister büyük ister küçük fırça darbeleri sayesinde resim üzerinde çalışabilirsiniz. Bu sayede deneme yanılma yöntemi veya kullana kullana öğrenme yoluyla özel resimleriniz üzerinde daha güzel becerilerinizi sergileyebilirsiniz.
Filtre ayarları kısmına tıkladığınızda aşağıya açılan pencere içinde bulunan (taslak, karikatürsel, negatif, izlenimcilik, yağlı boya, sulu boya, renk artışı, renkli kalem, nakış, düz kabarık, kristalize, iğneleyici, genleşme, aşındırma gibi) çeşitli filtre uygulamalarını resimleriniz üzerinde uygulayabilir ve bu sayede çok hoş ve çarpıcı çalışmalara imza atabilirsiniz. Ayrıca yine aynı pencere içinde bulunan ince ayarlar sayesinde çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz. Çalıştığınız resim üzerindeki değişiklikleri isterseniz geri de alabilirsiniz.
Kullanımı kolay, çok hoş çalışmalar yapabileceğiniz bu programı kullanmakta fayda var.
Program hem Windows hem de Macintosh işletim sistemlerinde çalışır.
Program kayıt türü olarak JPG, JPEG, JIT, TIFF, PNG, BMP, DIB, TGA, TARGA, TPIC gibi dosya türlerini destekler.
Kısıtlama ve lisans:Demo sürümde çıktı çalışmalara filigran eklenir. Bunu kaldırmak için programı satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 69€'dur.
Sürüm : 2.0.4
Boyut : 4.91 Mb
Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo)
Kısıtlama : Filigran ekler
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma :
BenVistaPhotoArtist 2 2.0.4